Bli med på businessdamekveld den 15. november 2018!

 

NB! Dette eventet et utsatt på ubestemt tid.

Eventet holdes sentralt i Oslo, og blir en uformell aften ledet av Guri Five (fra kommuniserbedre.no) og Hilde Kloppbakken. Guri skal snakke om bruk Instagram Stories (noe enhver bedriftseier bør få med seg!), og Hilde skal snakke om sitt nye favorittema: Branding med arketyper! 

Branding: Du vil i forkant av eventet få utdelt en test for å finne ut hvilke brand-arketyper du har, og svaret på testen vil vente på deg når du kommer. Testen vil gi viktig informasjon om hvordan du bør bygge opp og kommunisere brandet ditt.

Instagram Stories: Det blir en interaktiv workshop med Guri hvor hun viser hvordan du kan komme i gang med Instagram Stories, og forteller hva det kan bety for bedriften din.

Kvelden er midt i blinken for deg enten du er en erfaren i businesseier, akkurat har startet opp, eller tenker på å starte opp en egen bedrift. Her blir det sosialt og faglig påfyll for alle slags businessdamer!

 

Det blir også god tid til mingling og interessante samtaler, for når businessdamer møtes, da blir det alltid moro! Kom alene eller sammen med en venninne. Interessant blir det uansett!

 

Billetten koster 599 kr og eventet varer 3 timer mellom fra kl. 17.30 - 20.30. 

Vi gleder oss til å møte deg til en inspirerende og interessant kveld!

Hilsen Guri & Hilde