Fra kontoret til: Hilde Kloppbakken

Markedsførings- og gründercoach for gründere på vei mot sitt gjennombrudd.

Gjøvik, Norge.

Hei du!

 

 

Jeg liker å være klar og tydelig, så jeg skal bare si det som det er...

Jeg leter etter en drømmekunde som jeg kan skape massive resultater for.

 

Så hvis du er en dyktig coach eller konsulent som er FERDIG med å jobbe til alle døgnets tider for alt for små resultater i bedriften din, som ønsker å jobbe smartere og tjene mer penger – Samtidig som du gir kundene dine fenomenale resultater... 

Da bør du lese videre. 

Se for deg at du om et par måneder…➤  ENDELIG har en jevn strøm av drømmekunder som har oppdaget deg og tenkt "Wow, hun MÅ jeg bare jobbe med!" – og som gladelig betaler premium priser for å få jobbe med akkurat deg.➤  Jobber mindre og tjener mer fordi du guider kundene dine gjennom en skreddersydd transformasjonsprosess som du leverer med eleganse og letthet samtidig som kundene oppnår en utrolig utvikling som følge av din hjelp.


➤  Har en bedrift som nå yter maksimal verdi både til deg og kundene dine, og penger og anbefalinger fra fornøyde kunder flyter inn i en herlig strøm av verdi og takknemlighet.

Ville ikke det vært fantastisk?

 

Det eneste spørsmålet du trenger å stille deg selv nå er : "Kunne jeg tenke meg å gjøre 2017 til det året ting faller på plass slik at jeg endelig kan gi – og motta – verdien jeg vet jeg har i meg?"


Hvis svaret er JA, vil jeg gjerne hjelpe seg til å oppnå dette helt gratis.

Akkurat nå tipper jeg du står fast i ett (eller flere) av følgende problemer:

 


➤  Du ønsker deg flere 5-stjerners kunder. De menneskene som er ivrige etter å jobbe med AKKURAT DEG, som er klare til å ta grep og transformere livene sine og ser på deg som din bransjes "Dior". Men du aner ikke hvordan du skal klare å nå akkurat de riktige kundene.

ELLER...

 

➤  Du vil at ditt program skal ligge på en premium pris slik at du virkelig kan levere verdi (en verdi som er mye høyere enn prisen på programmet!). Du ønsker å selge din løsning for 20-, 40-, 60 000 kr eller MER, oppnå en jevn kundestrøm og aldri mer høre kunden si "Jeg vil så gjerne, men jeg har ikke råd til det". – Men du er usikker på hvordan du skal klare å kommunisere verdien av en slik premiumløsning slik at folk kjøper.

 

ELLER...

 

➤  Du jobber alt for mye og brenner lyset i begge ender ved å jobbe hele tiden: blogge, bygge nettverk, poste på Facebook, kommentere på andres poster, fakturere, gjøre research, poste på Facebook igjen... og du er usikker på om det er verdt strevet. Du skulle ønske du fant et system som faktisk FUNGERER til å bringe inn en strøm av kvalifiserte kunder på "autopilot".

Det er to årsaker til at jeg vil hjelpe deg gratis:

Først og fremst gjør jeg dette fordi jeg elsker markedsføring og er god på det. Dette er min genisone, og det gjør meg veldig lykkelig å se noen oppnå finansiell suksess (og alt det fører med seg av vekst, frihet og glede) som et direkte resultat av hjelpen jeg gir dem. For det andre er dette min måte å tiltrekke meg nye kunder på. 
 


Slik fungerer det:

 

Først tar vi en prat på telefonen og går over detaljene i bedriften din. 

Jeg tar en kikk på hva du tilbyr, hvordan du kommuniserer og hva du ønsker å oppnå de neste månedene.

Når jeg får denne informasjonen på plass, hjelper jeg deg med å sette opp en strategisk actionplan for å nå ut til nye ideelle kunder med en eneste gang.

Det finnes flere metoder for å gjøre dette.

For eksempel kan det hende jeg hjelper deg med å reposisjonere markedsbeskjeden din slik at dine ideelle kunder ser deg som det åpenbare førstevalget og faktisk kjøper av deg.

Det kan også hende jeg viser deg hvordan du kan restrukturere dine nåværende programmer til å kunne selges for en bedre pris og rette tilbudet mot en ny kundegruppe så du enkelt kan ta høyere priser og få spillerom til å gi premium verdi. 

Og hvis du allerede har en e-post liste kan vi sette opp en kjapp kampanje som du kan kjøre i løpet av bare noen dager for å skaffe umiddelbar inntekt. 

Så...

 


La oss anta at du blir strålende fornøyd med vår første samtale og innser at det vil være ekstremt lønnsomt å ha meg til å hjelpe deg med å implementere slike geniale planer for deg hele tiden. 
 


I så fall kan det hende jeg inviterer deg til å bli min coachingkunde. 

Og du, hvis du ikke har lyst til å bli kunde, er det i helt OK. Jeg kommer ikke til å servere deg noen salgspitch eller prøve å selge til deg på noen måte. Hvis du likevel implementerer planen vi har lagt, setter jeg pris på om du stikker innom om noen måneder og oppdaterer meg på hvordan det går.

Jeg vil bare vise deg hvordan jeg kan hjelpe deg, så du selv kan ta valget om du ønsker min hjelp til å implementere planen jeg lager for deg.

Og hvis du vil bli kunde, er det en ting du må vite: 

 

Investeringen for å jobbe med meg er ganske høy.

Men samarbeidet vil i bunn og grunn ikke koste deg noen ting. 

Hvorfor?

Fordi jeg forventer at du vil tjene inn igjen investeringen (og mye mer!) veldig kjapt.

 

Men dette er ikke for hvem som helst.

 

Jeg kan hjelpe deg som...
 


...har selvtillit, kunder og en fungerende businessmodell på plass, men som ønsker å utnytte egen ekspertise på en bedre måte.

 

...har litt peiling på tekniske ting (men du trenger absolutt ikke være noen ekspert).

 

...vet at du har alt som skal til for å operere på et høyere plan, og trenger litt hjelp

Jeg er VELDIG kresen på hvem jeg snakker med og har et strikt (men rimelig) sett med kriterier for at vi skal kunne jobbe sammen. 

 

Så her er det: 

1. Du må være en coach/konsulent/trener/mentor som er i stand til å gi EKTE OG SOLID verdi til kundene dine slik at du kan tilby pakker til en premium pris. 

 

Tilbudet er altså til deg som sitter på genuin kunnskap og ekspertise og som hjelper andre med å løse store livs- og bedriftsproblemer.

 

Hvis du kan gjøre det og ønsker deg flere kunder og flere salg mens du jobber mindre... la oss ta en prat.

 

Men hvis du selger abonnementer på slankekaffe eller eteriske oljer... da er ikke dette for deg.

 2. Du MÅ være en person som tar action og følger instrukser. (Men ta det med ro, jeg skal ikke be deg om å gjøre noe sprøtt). 

 

Hvis du har for vane å melde deg på kurs og programmer uten å gjennomføre det du lærer, så er ikke dette for deg. 

Så vær så snill og bli med kun dersom du er seriøs på å ta action og dermed oppnå RESULTATER! 
 


Hvis du oppfyller kriteriene jeg nevnte over og kunne tenke deg å ta en prat med meg om din businessfremtid, setter jeg mer enn gjerne av tid for deg. 

 

Slik fungerer prosessen: 

Først booker du et tidspunkt og fyller ut søknadsskjemaet du blir videresendt til. Ikke bli skremt, det er bare noen enkle spørsmål for å "rigge scenen" før vi snakkes.

 

Jeg må bare vite litt om hva du selger, hvem du retter deg mot og hva du ønsker å oppnå. 
 


– Og det er det hele! 

 

Vår første samtale vil vare i 45-60 minutter, og det vil bli den BESTE tiden du NOENSINNE har brukt på bedriften din. 

 

ADVARSEL: TID ER EN FAKTOR

Denne muligheten til å jobbe med meg er begrenset på grunn av den intensive en-til-en-tiden som kreves for å gi deg topp resultater. 

 

Derfor er det fysisk umulig for meg å jobbe med mer enn en håndfull kunder på en gang. SÅ: FØRSTEMANN TIL MØLLA! 

Hvis du føler dette kan være muligheten du har ventet på, klikk her, legg inn din søknad og la oss ta en prat som kan endre hele fremtiden din! 

 


Snakkes snart,