Hvis du havnet på denne siden var det en feiltagelse - jeg linket feil fra Get Smart- testen. Beklager det! Jeg sender deg testresultatet ditt snart!

- Hilde :)

BRANDINGWORKSHOP - 12. oktober 2018

 

Eventet, som er kun for spesielt inviterte gjester, holdes i toppsuiten på Thon Hotel Opera i Oslo, og blir en uformell aften ledet av meg, Hilde Kloppbakken. Jeg skal guide dere gjennom mitt nye favorittema: Branding med arketyper! 

Du vil i forkant av eventet få utdelt en test for å finne ut hvilken kombinasjon av de 12 arketypene du har på topp, og svaret på testen vil vente på deg når du kommer. Testen vil gi viktig informasjon om hvordan du bør bygge opp og kommunisere brandet ditt.

I løpet av workshopen skal vi gå gjennom ulike øvelser for å hente masse verdifull info ut av din unike kombinasjon av arketyper. Du vil se brandet ditt på en helt ny, krystallklar måte! 

Kvelden er midt i blinken for deg enten du er en erfaren i businesseier, akkurat har startet opp, eller tenker på å starte opp en egen bedrift. Det er uansett veldig nyttig å lære mer om seg selv og se bedriften sin i et nytt lys.

Velkommen skal du være!